maanantai 12. elokuuta 2013

Tulee ikävä


Eilen 11. elokuuta päättyi Nightwishin Imaginaerum-levyn (sekä elokuvan) maailmankiertue. Melkein kaksi vuotta on tuo upea yhtye kiertänyt maita ja mantuja, ja joihinkin kolkkiin olen minä sekä ystäväni päässeet ihan paikalle ihastelemaan musiikkifantasiashowta.
   Kyseisen etapin kunniaksi vietimme ystäväni kanssa "ranteet auki" -päivää. Juhlistimme kiertueen päätöstä juomalla litroittain teetä, syömällä terveellistä sekä vegaanista lohturuokaa sekä kuuntelemalla tietysti Nightwish-yhtyeen tuotantoa. Ja sitten vedimme ranteet auki - eli leikkasimme kolme kankaista festivaaliranneketta, jotka olivat muistomerkkeinä jääneet ranteisiimme jokaiselta Nightwish-festarilta. Vatsat täyttyivät, ranteet aukenivat sekä Yönsiniset toiveemme ja tuntomme tulvivat ilmaan asunnossani.

Hurrurrr...

Tein itse soijajogurttipohjtaista Peanut Butter Frozen Yoghurtia. Jäätelökoneellani valmistus sujui vaivatta. Pidin jätskijogurttimassaa koneessa hieman neuvottua pidempää, jolloin koostumus tuli tarkoituksellisesti jäätelömäisemmäksi, ettei se sulaisi niin nopeasti nautittaessa.
   Lisäksi hedelmien ja porkkanoiden seuraksi valmistui Healthy Cookie Dough -dippi. Siihen ei tullut laisinkaan jauhoja saati lisättyä sokeria, mutta se oli silti aivan taivaallisen hyvää!
Bongasin kaikki tarjottavien herkkujen reseptit Chocolate Covered Katien -blogista.

Vegemeininki

Tulee Nightwishia ikävä. Onneksi heidän seuraavasta levystä sekä kiertueesta on jo teidotettu sen verran, että lisää on luvassa, kuhan pari vuotta jaksaa odottaa. Ja minähän jaksan, jos niin vaditaan. Ei sitä ollakaan vielä odotettu saati jonotettukaan tässä viimeisen reilu kymmenen vuoden aikana Nightwishin vuoksi... ;)

Kiitos Nightwish! *love*

1 kommentti:

Anni kirjoitti...

Niiiightwiiiish </3

mut onneks oli hyvää ruokaa n__n